waiting
Közösségek Hete - kozossegekhete.hu

Hírek

Segíteni jó!

Dátum: 2022 május 22.
Címkék: segítségnyújtás, önkéntesség

Egy szívvel, egy lélekkel! – Önkéntesség a Közösségek Hetén

Önkéntes üzenetekkel, közösségi festéssel és játékgyűjtéssel jelentkeznek a Közösségek Hete a szervezői, amellyel az önkéntesség és a segítségnyújtás fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

Önkéntesek fája a Gödöllői Királyi Kastélyban

A Gödöllői Királyi Kastély Barátainak Egyesülete a Közösségek Hete első napján már harmadik alkalommal díszíti fel önkénteseinek fáját a kastély parkjában. A cédulákra a kastélyban dolgozó önkénteseik üzenetei és bemutatkozásai kerülnek. A közösségben végzett munka öröme vonzerőt gyakorol mindenkire, aki elolvasgatja az üzeneteket. A cédulák a táblával jelölt fiatal kőrisfán maradnak mindaddig, amíg a következő évben újakra nem cserélik őket.

Közösségi festés Kisdombegyházán

Békés megyében a Kisdombegyházi Szülői Közösség hétfőtől szombatig kollektív festést szervez, hogy fejlesztő ugróiskola készüljön a park előtti járdára. A közösség minden eszközt biztosít, az elkészült játékot a Gyermeknapon tesztelik a fiatalok.

Vers- és prózamondó verseny szépkorúaknak

Csütörtökön szépkorúak számára szervez vers- és prózamondó versenyt az Életet az Éveknek Országos Szervezet Zala Megyei Szövetsége. A szabadon választott vers vagy próza előadását egy háromtagú zsűri bírálja el.

Játékgyűjtés Hajdúsámsonon

A Debreceni Egyetem Gyermekklinikáján fekvő, illetve az ottani szakrendelésekre járó gyerekeknek szervezett Gyermeknapi rendezvényre kezdeményez játékgyűjtést Petőfi Sándor Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Kiállítóhely hétfő és csütörtök között.

További programokat itt kereshet: https://kozossegekhete.hu/programok/

Vissza