Március 31-ig még lehet programokat regisztrálni a Közösségek Hetére!

Ezen a héten még lehet programokat regisztrálni a Közösségek Hete rendezvénysorozatra. Március 31-ig még várjuk közösségek, intézmények, szervezetek jelentkezését a közösségi összetartozást és a közösségben rejlő értékeket kifejező, a figyelmet a helyi kezdeményezésekre és a nyitott társadalomra ráirányító rendezvényekkel.
A közösségi összefogást ünneplő, a Cselekvő közösségek projekt keretében 2017. május 8-14. között első ízben megrendezett Közösségek Hetére országszerte eddig közel 180 programgazda csatlakozott több száz közösségi eseménnyel. A programok témájukat és jellegüket tekintve éppoly széles palettán mozognak, mint az őket szervező közösségek, szervezetek és intézmények: a programkínálatban szerepel többek között játszóház, élő múzeum, olvasótalálkozó, irodalmi műsor, koncert, vetélkedő, majális, településfelfedező séta, geotúra, szakmai műhelynap, nemzetiségi kavalkád, és még sok minden más.

 

A felhívás itt olvasható, az ötletek, inspirációk pedig itt találhatóak.

Online jelentkezés itt lehetséges. 

Tegyük igazi ünneppé a Közösségek Hetét, mutassuk meg a közösségek sokszínűségét és a közösségi cselekvés társadalomfejlesztő hatását!

 

További információ:

Pákay Viktória
projekt kommunikációs munkatárs
Szabadtéri Néprajzi Múzeum
Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ
e-mail: kozossegekhete@gmail.com
Tel.: +36 70 456 9436
www.cselekvokozossegek.hu