waiting
Közösségek Hete - kozossegekhete.hu

Hírek

2024 May 19.
Ingyenes programok a Közösségek Hetén Programajánló

Bár a Közösségek Hete programjai többnyire ingyenesek, összeszedtünk pár izgalmasnak ígérkező ilyen rendezvényt is a teljesség igénye nélkül:   

2024 May 19.
Egy szívvel, egy lélekkel az állatokért: adományozz, sétáltass, fogadj örökbe a Közösségek Hete 2024 keretében! Progrmajánló

A közösségben rejlő erő és összefogás jegyében különféle jótékony célú akciókkal is készülnek az Ez állati jó! lesz mottóval zajló idei Közösségek Hetéhez kapcsolódó programszervező közösségek és intézmények. 

2024 May 17.
Közösségi Múzeum díjátadó és konferencia a Közösségek Hete 2024 keretében

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ az idei évben is átadja a Közösségi Múzeum elismerést a közösségi alapelveknek megfelelően működő intézményeknek! 

2024 May 17.
Családi programok a Közösségek Hetén! Programajánló

A Közösségek Hete rendezvénysorozat kiemelt célcsoportjának számítanak a családok. Idén is számos gyermek- és családközpontú program várja országszerte az érdeklődőket.

2024 May 17.
Pünkösdhétfő a Közösségek Hetén! Programajánló

Az idei évben a Közösségek Hete első napja épp pünkösdhétfőre esik, így csokorba szedtünk pár izgalmas programot a hosszú hétvégére.

2024 May 14.
HAMAROSAN INDUL A KÖZÖSSÉGEK HETE 2024!  EZ ÁLLATI JÓ LESZ!

Az „Ez állati jó lesz!” mottó jegyében 2024. május 20-án kezdetét veszi a 8. Közösségek Hete, melyre országszerte közösségi programok szervezésével készülnek a múzeumok, könyvtárak, közművelődési intézmények és a különböző civil közösségek. A május 26-ig tartó rendezvénysorozat a közösségi értékekre, a közösség megtartó erejére és a társadalmi felelősségvállalás kiemelkedő szerepére hívja fel a figyelmet. 

2024 February 29.
Munkatársaink, az állatok Story telling pályázat!

Story telling pályázatot hirdetünk a Közösségek Hete programsorozat keretében. A különböző kulturális intézményekhez, illetve munkahelyi közösségekhez köthető állatokról szóló fotókat vagy videókat és rövid leírásokat várunk azzal a céllal, hogy rávilágítsunk, az állatok velünk vannak, megszínesítik mindennapjainkat, akár munkanapjainkat, de ünnepeinket is.

 

2024 February 29.
Ez állati jó lesz!  Megjelent a 2024-es Közösségek Hete felhívása!

A közösségi értékekre, a közösség megtartó erejére, és a társadalmi felelősségvállalás sokszínű lehetőségeire hívjuk fel a figyelmet a Közösségek Hete országos rendezvénysorozattal, amelyet 2024. május 20–26. között, immár nyolcadik alkalommal rendezünk meg.