waiting
Közösségek Hete - kozossegekhete.hu

Hírek

Tiétek a pálya


Fiataloknak szóló programok

Dátum: 2023 május 8.
Rovat: Programajánló
Címkék: fiatalok, programajánló, szabadulószoba

Petőfi után szabadon:„Üdvezellek, ifjú pályatárs!” A Közösségek Hete idén is kiemelten figyel a fiatalokra, és ezúttal sem lesz hiány ifjúságot megmozgató programokból:
Hétfőn, május 8-án délelőtt a Gödöllői Királyi Kastély múzeumpedagógus csapata az „Üdvezellek, ifjú pályatárs!” idézethez kapcsolódóan a diákságot szólítja meg pályaorientációs programmal, előadással és jó idő esetén a parkban egy közös flashmobbal. A Scene Műhely fiatal színészei 30 perces irodalmi, verses, interaktív program tartanak a barokk színházban. Kávéházi jellegű beszélgetés keretében szó esik róla, hogy a civil munka mellett hogyan lehet színészkedni. Petőfi és Gödöllő tematikában QR-kódos játék csábít a parkba, majd közös flashmob a Díszudvaron, A Szerelem gyöngyei versciklusból egy kiválasztott vers részletének közös szavalása az osztályokkal együtt.

PILVAX KÁVÉHÁZ SZABADULÓSZOBA
Heves megyében, a tari Könyvtári Információs és Közösségi Hely kisgalériája hétfőtől péntekig átalakul Pilvax kávéházzá, egyben szabaduló szobává, ahonnan Petőfi életéhez kapcsolódó csalafinta kérdések megválaszolásával szabadulhatunk. Nyugalom, a szervezők a kávéházban elrejtett nyomokkal segítik a küldetést.

Az ebesi Széchényi Ferenc Tájmúzeumnál elhelyezett szelfipont egész héten zavartalanul üzemel és rendületlenül várja a fotózkodni vágyókat.

További programokért látogasson el a Közösségek Hete honlapjára, és keressen a programkeresőben tematika, téma vagy időpont, megye szerint:

A Közösségek Hete programajánlót a teljesség igénye nélkül összeállította:
Kajári Gabi
marketing, kommunikációs és disszeminációs szakértő
Szabadtéri Néprajzi Múzeum
Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ

Vissza